Turvallisesti ryhmäkodissa

asukkaat-4

Wilhelmiinan ryhmäkodissa saat tarvittavan hoivan ja ammattitaitoisen henkilökunnan tuen turvalliseen ja arvokkaaseen ikääntymiseen. Lääkäripalvelut sisältyvät meillä palveluun. 

Ryhmäkotiasunnot ovat n. 20-30 neliön kokoisia sisältäen oman kylpyhuone-WC:n.  Asukkaiden käytössä on yhteinen olohuone, keittiö- ja ruokailutila, parveke tai terassi sekä pihamaa. Jokainen voi sisustaa asunnon kodikseen omilla huonekaluilla. 

Yhdessä sinun ja omaistesi kanssa tehty hoito- ja kuntoutussuunnitelma määrittää palvelumme tavoitteet, keinot, seurannan ja arvioinnin. Tavoitteena on toimintakyvyn ylläpito ja hyvä elämänlaatu. 

Turvallisuudestasi ja hoivastasi vastaa omahoitaja yhdessä muun henkilökuntamme kanssa. 

Osallistut arkiaskareisiin ja yhteisölliseen toimintaan, joka sisältää mm. liikuntaa, käsillä tekemistä, taidetta ja musiikkia.

Muistisairaille Wilhelmiina tarjoaa ammattitaitoista hoitoa heidän omaa rauhaansa ja tottumuksiaan kunnioittavassa yhteisössä. Muistihoitaja osallistuu aktiivisesti hoitosuunnitelman tekemiseen ja toteuttamiseen.

Asukkaiden läheiset luottavat Wilhelmiinaan

Asukkaidemme omaiset luottavat Wilhelmiinan kykyyn huolehtia heidän läheisistään. Yli 93 prosenttia asukkaidemme läheisistä on valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen.

Lue lisää läheiskyselyn tuloksista

 

 

 

 

Poimintoja läheiskyselystä 2022:

"Henkilökunta on ystävällistä, osaavaa ja asukkaan huomioivaa, ilmapiiri on lämmin."

"Wilhelmiinassa yhdistyy kivasti yhteisöllisyys ja mahdollisuus omaan rauhaan omassa huoneessa."


Kysy lisää ryhmäkotiasumisesta:

Heidi Moisio
Asiakkuuspäällikkö
Puh. 050 577 1666
heidi.moisio(at)wilhelmiina.fi

Hinnasto, Taavetti

Hinnasto, Tenhola

Lisäpalvelumme