Wilhelmiina työpaikkana

Palstakuva 2

Hyvän arjen kokemukset ja elämykset muodostavat perustan Wilhelmiinan toiminnalle - vain osaava ja hyvinvoiva henkilöstö voi tarjota hyvää ja laadukasta palvelua asiakkaille. Satsaamme toimintamme kehittämiseen osallistumalla innovatiivisiin hankkeisiin ja kehittämällä jatkuvasti henkilöstömme osaamista. Meille on myös tärkeää pitää hyvää huolta henkilöstömme työhyvinvoinnista.

Kattavan työterveyshuollon ja mm. Epassin kulttuuri- & liikuntaetujen lisäksi henkilökuntamme voi henkilökuntahinnoin syödä oman ravintolamme valmistamaa aamupalaa ja lounasta, nauttia kahvia tai teetä veloituksetta, ja saada tukea mielen hyvinvointiin Auntie–hyvinvointipalvelun avulla. 

Saat itse olla vaikuttamassa työvuoroihisi ja olla mukana tekemässä työvuorolistastasi sinun elämäntilanteeseesi sopivan.  

Wilhelmiinassa työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, fysio- ja toimintaterapeutteja, erikoislääkäreitä, ravintola- ja hallintohenkilökuntaa, vapaa-ajanohjaaja sekä alihankintasopimuksella psykologi ja sosiaalityöntekijä. Meillä Wilhelmiinassa kaikkien työpanosta arvostetaan.

Yhteensä meitä Wilhelmiinalaisia on noin 120. Töitä meillä voi tehdä niin vakituisena kuin keikkatyöntekijänä.  

Olisitko sinä tuleva “wiltsulainen”? Katso avoimet työpaikkamme.

Sosiaalipalvelualan vastuullinen toimija

Työnantajana olemme järjestäytyneet Hyvinvointialan liittoon ja noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.


Poimintoja läheiskyselystä 2022:

"Voin hyvällä sydämellä suositella tätä työnantajaa valmistuville lähihoitajille."

"Kiitos paljon työstänne ja ihanaa, että haluatte kehittää palvelua entisestään. Tällä alalla on paljon haasteita, mutta myös valtavia mahdollisuuksia. Keskiössä ihminen."