Ajankohtaista

Wilhelmiinan keittiön kuulumisia Aromi-lehdessä

Wilhelmiinassa panostetaan tuntuvasti ravintolaan ja ruokaan, sillä ne ovat merkittävä osa hoivakodin viihtyisyyttä ja asukkaiden hyvinvointia. Tämä ajatusmaailma herätti taannoin myös Aromi-lehden huomion, joka piipahti Pikku Huopalahdessa haastattelemassa Wilhelmiinan ravintolan palvelupäällikkö Tarja Saarista.

Lue lisää

Live-opiskelija Ada toimii nyt hoiva-avustajana Wilhelmiinassa – ”Parasta hoivatyössä on ihmisten auttaminen”

Wilhelmiinassa aloitettiin tänä syksynä yhteistyö ammattiopisto Liven kanssa. Toiminnan taustalla on POLKU75-hanke, jossa kuusi sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa suorittaa opintojaan yksilöllisten suunnitelmien mukaan ja työssäoppimisen avulla. Yhteistyön kautta opiskelijat pääsevät harjaantumaan hoiva-avustajan tehtävissä sekä saavat kokemusta työelämästä. Opiskelijat työskentelevät eri ryhmäkodeissa 3-4 päivää viikossa.

Lue lisää

Ryhmäkodissa vapaita asukashuoneita

Etsitkö itsellesi tai läheisellesi turvallista ympärivuorokautista hoivaa? B-talomme viihtyisissä ja avarissa ryhmäkodeissa on vapautumassa erittäin suosittuja, tilavia ja valoisia asukashuoneitamme. Huoneet sopivat myös ympärivuorokautista hoivaa kaipaaville pariskunnille.

Lue lisää