Wilhelmiina on yksilöllisyyttä arvostava palvelu- ja hoivakoti, jossa voit elää omannäköistä elämää

asukkaat-5

Wilhelmiina on yksilöllisyyttä arvostava palvelukoti, jossa voit elää omannäköistä elämää

Wilhelmiinassa on koteja erilaisiin tarpeisiin, itsenäisistä asujista ympärivuorokautista hoitoa tarvitseviin. Valittavanasi ovat tarpeesi mukaan:

Wilhelmiinassa voit elää omannäköistäsi elämää turvallisesti palveluiden keskellä. Yhdessä tehty asumis- ja palvelusuunnitelma määrittää palvelumme tavoitteet, keinot, seurannan ja arvioinnin.

Hoivapalvelun ja kotihoidon lisäksi käytössäsi ovat mm. lääkäripalvelut sekä monipuoliset muisti- ja muut kuntoutuspalvelut. Wilhelmiinan molempien talojen tapahtumat ja muut aktiviteetit ovat avoimia kaikille asukkaillemme.  Yhteistyökumppaniemme kautta asukkaillamme ovat saatavissa myös hammaslääkärin, fysio- ja toimintaterapeuttien, jalkahoitajan, parturi-kampaajan ja kosmetologin palvelut saman katon alla.

Molemmissa yksiköissämme on väljät ja viihtyisät yhteiset tilat, jotka mahdollistavat kohtaamiset muiden asukkaiden ja asiakkaiden kanssa.  Omia viihtyisiä piha-alueitamme täydentävät Wilhelmiina Taavetissa ikäihmisille suunniteltu viereinen Taavetinpuisto, Ikiliikkujareitti sekä muut ulkoilumaastot meren äärellä ja Wilhelmiina Tenholassa talon kulmalta avautuvat Keskuspuiston hienot ulkoilureitit.

Wilhelmiina Taavetti, Pikku-Huopalahti

Wilhelmiina Taavetti on 1995 avautunut asumispalvelukeskus, jossa on ympärivuorokautisen palveluasumisen koteja 8 ryhmäkodissa ja noin 120 pysyvää asukasta sekä 39 senioriasuntoa. Wilhelmiina Taavetissa on myös mahdollisuuksia lyhytaikaiselle asumiselle sekä virkistäytymis- ja kuntoutusjaksoille.

Wilhelmiina Tenhola, Ruskeasuo

Kesäkuussa 2023 avautuneessa Wilhelmiina Tenholassa on 49 yhteisöllisen asumisen asuntoa sekä 30 ympärivuorokautisen palveluasumisen kotia muistisairaille ikäihmisille.

Asukkaiden läheiset luottavat Wilhelmiinaan

Asukkaidemme omaiset luottavat Wilhelmiinan kykyyn huolehtia heidän läheisistään.  Kevään 2023 Läheiskyselyssä kouluarvosanoilla vastaajat antoivat meille kokonaisarvosanaksi 8,63 – 12,5 % vastaajista antoi täyden kympin, 47 % yhdeksikön ja 31,3 % kahdeksan.

Yli 93 % vastanneista olisi valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. 

Lue lisää läheiskyselyn tuloksista

 

Poimintoja läheiskyselyistä 2021-2022:  

"Loistava paikka. Äiti sanoo aina, että Wilhelmiinassa on hyvä olla. Se on tärkeintä."

"Asiat tuntuvat toimivan ja läheiseni on tyytyväinen oloonsa ja eloonsa Wilhelmiinassa."

Ideologiamme: Merkityksellisen elämän mahdollistaminen

Lähtökohtana osallisuus,
yhteisöllisyys, itsemääräämisoikeus

Ylläpidämme ja edistämme osallistumista ja toimintakykyä

Koti keskellä palveluja,
palvelut omassa kodissa

Kehitämme osaamistamme ja palvelujamme jatkuvasti
asukkaidemme tarpeista lähtien.

 

Tutustu lisäpalveluihimme