Ajankohtaista

Wilhelmiina etsii uuteen palvelu- ja hoivakotiin Yksikön Johtajaa / Palvelupäällikköä

Wilhelmiina Palvelut Oy:n toiminta laajenee keväällä 2023 toisen ikäihmisten palvelu- ja hoivakodin valmistuessa Keskuspuiston kupeeseen Ruskeasuolle. Nyt etsimme uuteen taloomme Yksikön Johtajaa / Palvelupäällikköä.

Yksikön Johtajana vastaat uuden yksikön palveluista, asiakaskokemuksesta, taloudesta ja kokonaisuuden operatiivisesta johtamisesta. Pääset tässä tehtävässä vahvasti mukaan kehittämään ja toimeenpanemaan uuden yksikön uudenlaista yhteisöllisen asumisen ja hoivan palvelukonseptikokonaisuutta. Olet esimiehenä toimeenpanemassa uuden yksikön rekrytointeja ja johtamassa yksikön käyttöönottoa. Osana palveluiden kehittämistä, Wilhelmiina Palvelut Oy:ssä ollaan parhaillaan ottamassa käyttöön uudenlaista, älykästä BeneCare-hoivateknologiaa, jolla tulee olemaan tärkeä rooli myös osana uuden yksikön palvelukonseptia.

Yksikön Johtajana vastuullasi on myös henkilökunnan osaamisen johtaminen ja kehitysmahdollisuuksien tukeminen. Olet avainroolissa innostamassa henkilöstöä kohti Wilhelmiinan visiota ja yhteiskehittäen henkilöstön kanssa rakentamassa asukkaiden oman näköistä elämää mahdollistavia palveluita ja hyvän arjen kotia. Myös säännöllinen läheisyhteistyö on tärkeä osa työtäsi.

Persoonaltasi olet asioihin tarttuva, aloitteellinen ja hahmotat isoja kokonaisuuksia. Sote-alan tulevaisuuden näkemyksellisyys auttaa etenemään tavoitteissa eteenpäin.

Jos näet itsesi Wilhelmiina Palvelut Oy:n Yksikön Johtajana, voit lähettää hakemuksesi viimeistään 15.10.2022 täällä.

Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja sopivan henkilön löydettyämme etenemme hakuprosessissa nopealla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Nordic Progressin johtavalle konsultille Pauliina Postille: +358 40 5190416

Takaisin