Ajankohtaista

WILHELMIINA RAJOITTAA ULKOPUOLISIA KONTAKTEJA

Wilhelmiina sulkee pääovet 14.3.2020 lähtien. Olemme tehneet Wilhelmiinassa myös päätöksen rajoittaa minimiin talossa tapahtuvia vieraiden ja muiden ulkopuolisten tahojen kontakteja. Olemme mm. sopineet, ettei Wilhelmiinassa järjestetä seuraavan kuukauden aikana ulkopuolisien toimijoiden esityksiä ja muita tapahtumia. Wilhelmiinan kahvila-ravintola ei toistaiseksi palvele ulkopuolisia asiakkaita perjantaista 13.3.2020 lähtien. Ravintolan toiminta keskittyy palvelemaan Wilhelmiinan asukkaita ja työntekijöitä. Näistä syistä kotisivuillamme ei myöskään toistaiseksi ole ladattavissa tuttuja viikoittaisia tapahtumaohjelmia.

Pyydämme myös läheisiä välttämään kaikkia vierailuja Wilhelmiinassa toistaiseksi. Vierailuiden välttäminen on tärkeä edellytys asukkaidemme suojaamiseksi. Näin haluamme huolehtia siitä, että asukkaamme, heidän läheisensä, sekä omat työntekijämme voivat olla rauhallisin mielin. Vierailujen sijaan toivomme ja kannustamme teitä olemaan läheiseenne yhteydessä puhelimitse.

Harrasteryhmien toiminta Wilhelmiinassa on myös toistaiseksi peruttu. Kuntosali on suljettu muilta kuin talon asukkailta. Ota yhteys harrastuksen järjestäjätahoon lisätietojen saamiseksi. Fysioksen asiakkaat voivat käyttää kulkemiseen Tilkankadun puolella olevaa ovea, lisätietoa ja etuoven aukaisu esimerkiksi pyörätuolilla kulkeville: ma-to puh. 010 237 7015, pe puh. 010 237 7210.

Wilhelmiinaa koskevissa kysymyksissä, olethan yhteydessä Wilhelmiinan väkeen. Meidät tavoittaa seuraavista numeroista ja sähköposteista:

•    A-talo, ryhmäkodit Ilmatar, Vellamo, Lemminkäinen ja Väinämöinen, palvelupäällikkö Timo Häkkinen, gsm 050 462 1077, timo.hakkinen@wilhelmiina.fi

•    B-talo, ryhmäkodit Aapo, Simeon, Tuomas ja Venla, palvelupäällikkö Vuokko Raumavirta, gsm 050 568 1597, vuokko.raumavirta@wilhelmiina.fi

•    Asiakkuuspäällikkö Heidi Moisio, gsm 050 577 1666, heidi.moisio@wilhelmiina.fi

•    Toimitusjohtaja Minna Saranpää, gsm 040 826 7649, minna.saranpaa@wilhelmiina.fi

Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä!


Takaisin