Ajankohtaista

Wilhelmiinan Muistipolkua rakentamassa

Muistipolku on Skhole-nimistä verkkoalustaa hyödyntävä oppimispolku, josta asumispalvelukeskus Wilhelmiinan työntekijä saa tietoa ja käytännön työkaluja muistisairaan asukkaan kohtaamisen ja omannäköisen elämän toteutumisen tueksi. Wilhelmiinan henkilökunnalle Muistipolku tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja syventää muistiosaamistaan. Henkilökunnan muistiosaamista vahvistamalla edistetään muistisairaan asukkaan elämänlaatua.

Lue lisää

Kohtaamisia ja hyvää arkea - valmennuksen kokemuksia

Koronanepidemian aiheuttamasta pienestä takkuilusta huolimatta on valmennuksemme edennyt pikkuhiljaa. Viime viikolla meillä oli vihdoin jälleen ryhmämme koolla ja kohtasimme 5. kerran valmentajamme Niinan kanssa. Tapaamisen teemana oli mm. tunnekokemus.

Lue lisää

Yhdessä Wilhelmiinan muistipolkua rakentamassa

Wilhelmiinan Muistipolku on työntekijöille tarjottava Skhole-nimistä alustaa hyödyntävä oppimispolku, josta työntekijä saa tietoa ja käytännön työkaluja muistisairaan asukkaan kohtaamiseen ja omannäköisen elämän tukemiseen. Tulevaisuudessa se on yksi muistiosaamisen kehittämisen väylä esimerkiksi osana uuden työntekijän perehdytystä Wilhelmiinassa.

Lue lisää

Wilhelmiina Palveluille uusi ikäihmisten palvelu- ja hoivakoti Keskuspuiston äärelle

Wilhelmiinalle rakennetaan nykyisen Pikku-Huopalahdessa sijaitsevan palvelukeskuksemme rinnalle uusi palvelu- ja hoivakoti terveyspalvelukeskittymään Keskuspuiston reunalle yhteistyössä Erikoisijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöjen kanssa, joka tulee myös kohteen omistajaksi. Rakennushankkeen työt alkavat joulukuussa 2021 ja suunnitelman mukaan kohde valmistuu loppukeväästä 2023. Kohteen pääsuunnittelijana toimii arkkitehti Kai Rajakaltio Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy:stä.

Lue lisää

Kannattaa kysyä enemmän vähemmästä!

Me läheiset haluamme tietää, miten omalla vanhemmalla, puolisolla, sisarella tai veljellä menee. Kokemukseni mukaan saan arvokkainta tietoa kysymällä hoitajilta asioista hyvinkin yksityiskohtaisesti, liittyen kuitenkin tiettyyn tilanteeseen.

Lue lisää