Kuntoudu ja virkisty Wilhelmiinassa

Etsitkö paikkaa, jonne voit tulla leikkauksen tai muun sairaalahoidon jälkeen, omaishoitajasi loman ajaksi tai muuten vain hakemaan voimavaroja, virkeyttä ja vaihtelua kotona asumiseen?

Wilhelmiinassa on kaikki mitä kuntoutumiseesi tarvitset: ammattitaitoinen hoiva, fysioterapia- ja lääkäripalvelut, toiminta- ja puheterapiapalvelut, täysihoito, virkistävää seuraa ja ohjelmaa.

Kotiutumisen jälkeen voit jatkaa kuntoutumista avofysioterapiakäynnein, itsenäisesti kuntosalillamme tai vesivoimisteluryhmissä. Halutessasi saat kuntoutuspalveluja myös kotiin.

Kuntoutuspaikkoja on myös muistisairaille.

Kuntoutus sairaalahoidon jälkeen

Yksilölliset toipilas- ja kuntoutusjaksot on suunniteltu polvi-, lonkka- ja muista leikkauksista toipuville sairaalahoidon jälkeen. Ne soveltuvat myös kaikille tehostettua fysioterapiaa ja kuntoutumista tarvitseville omatoimisuuden lisäämiseksi ja kotona pärjäämisen mahdollistamiseksi.

Tavoitteena on toimintakyvyn parantuminen ja virkistyminen niin, että toipilas selviytyy kotona kuntoutusjakson jälkeen. Paikkoja on myös lievästi ja keskivaikeasti muistisairaille.

Majoituspakettiin kuuluvat asuminen kahden hengen huoneessa, täysihoito sekä Wilhelmiinan vapaa-ajanohjelma. Kuntoutus- ja hoitohenkilökunnan tuki ja hoiva sovitaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Virkistyslomat

Virkistyslomat tarjoavat kotona asuville ohjattua liikuntaa ja muuta virkistävää ohjelmaa, hemmottelua ja muiden seuraa. Ne ovat myös turvallinen vaihtoehto omaishoidettavien sijaishoidoksi omaisten lomien aikana.

Omatoimiset voivat yhdistää virkistyslomiin esim. pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaa: Wilhelmiinasta on hyvät yhteydet Helsingin teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin.

Muu lyhytaikainen palveluasuminen

Wilhelmiinaan voi tulla myös esimerkiksi putkiremontin tai muun remontin ajaksi tai tutustumaan palveluihin.

Poimintoja läheiskyselyistä 2022:

"Toiminta on yksilöityä ja vapaa-ajan toimintaa on riittävästi." 

"Teillä on ihania ihmisiä töissä jotka jaksavat ottaa huomioon vanhuksien tarpeet."

 Kysy lisää:

Heidi Moisio
Asiakkuuspäällikkö
Puh. 050 577 1666
heidi.moisio(at)wilhelmiina.fi

Tutustu esitteeseemme!

Tutustu myös:

Lisäpalveluihimme ja
Vapaa-ajanohjelmaamme