Tervetuloa Wiltsun Wipinöihin la 20.5.2017 klo 12-16!

Tule viettämään iloista alkukesän iltapäivää Taavetinpuistoon ja Wilhelmiinaan Pikku Huopalahteen!

Tarjolla on liikkumisen riemua, laulua, naurua ja leppoisaa yhdessäoloa. Ravintolapäivän kunniaksi Wilhelmiinan keittiö loihtii makoisia syömisiä tarjoushintaan. 
 
Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Järjestämme tapahtuman yhdessä Miina Sillanpään Säätiön ja sisaryhtiömme Avire Oy:n kanssa. 

Samana päivänä on myös Pikku Huopalahden kyläjuhla Pikkis juhlii 2017, joten tapahtumia riittää koko Pikku Huopalahden alueella.

Tapahtuman avaus klo 12

Tapahtuman avauksessa vieraita tervehtii Wilhelmiinan toimitusjohtaja Minna Saranpää. Tilaisuuden juontaa työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Jyri Juusti, joka toimii säätiön, Wilhelmiinan ja Aviren hallituksen jäsenenä. 

Liiku ja rentoudu Taavetinpuistossa, Ikiliikkujareitillä ja sisällä Wilhelmiinassa

Taavetinpuistossa on koko tapahtuman ajan ohjattua laiteharjoittelua puistoon suunnitelluilla ikäihmisten liikuntalaitteilla. Halukkaat voivat suorittaa liikuntapassiin, joka sisältää kolme liikuntarastia. Liikuntapassin suorittaneiden kesken arvotaan Wilhelmiinan lounaskortteja. 

Puistossa on  ohjatut 15 minuutin jumppatuokiot klo 12.15, 12.45 ja 13.30. Kävijät voivat osallistua myös Citykävelyyn, jonka lähtö on klo 12.30.

Wilhelmiinan liikuntasalissa on ohjattuja Liike on lääke -liikuntatuokioita ja "Inkerin kammarissa" on mahdollisuus tutustua mindfulnessiin - Hengittäen hyvään oloon. 

Nauti musiikista: Arja Koriseva ja Laulusta Voimaa -kuoro

Kansansuosikki Arja Koriseva esiintyy ja laulattaa säestäjänään pianisti Minna Lintukangas klo 14-15. 

Musiikkineuvos Marjukka Riihimäen johtama Laulusta Voimaa -kuoro esiintyyy sekä Taavetinpuistossa että sisällä Wilhelmiinassa.

Löydä aarteita kirpputorilta

Tule tekemään löytöjä kirpputorille Wilhelmiinan etupihalle! Myymme mm. astioita ja tekstiilejä säätiön ja Wilhelmiinan  varastoista. Kirpputorin tuotto käytetään Wilhelmiinan asukkaiden virkistykseen.

Tutustu talon toimijoihin ja palveluihin 

Tapahtuman aikana voit tutustua Wilhelmiinan talossa toimiviin yrityksiin - Miina Sillanpään Säätiö, Wilhelmiina, Avire, Fysios - ja niiden palveluihin. Säätiön kehittämistoimintaa esittelevät Kuu kiurusta kesään -luontotyöpaja ja hyvinvointisovellus Impulssi. Wilhelmiinassa on opastetut kierrokset 12.30, klo 13.15 ja klo 15.30. 

Herkuttele Wilhelmiinan keittiön antimilla tarjoushintaan

20.5. vietetään myös Ravintolapäivää. Sen kunniaksi Wilhelmiinan keittiö tarjoaa mm. bataattikeittoa ja sämpylää, muurikkalettuja ja mehua sekä tietysti kahvia ja pullaa erikoishintaan. 

Nähdään Wiltsun Wipinöissä!


 

 

 

 

Tapahtumapaikat

Taavetinpuisto
Taavetti Laitisen katu 6

Wilhelmiina
Taavetti Laitisen katu 4

Ohjelma 

Alueen kartta


Tapahtuman järjestävät:

 

 

 

 Tapahtumassa mukana: