Wilhelmiinan avoimet työpaikat 


välittäminen


Etsimme Wilhelmiinaan lähihoitajaa vakituiseen kolmivuorotyöhön ryhmäkoti Lemminkäiseen 

Lemminkäisessä työskennellään asukkaiden kotona. Olemme keskusteleva ja avoin porukka. Arjessa hyödynnämme kukin omia vahvuuksiamme ja luovalla otteella onnistumme tilanteessa kuin tilanteessa. Meillä on toki yhteiset pelisäännöt, joita toivomme kaikkien kunnioittavan ja noudattavan.

Nyt meillä on tilaa yhdelle muistisairauksia tuntevalla osaajalle. Meille on tärkeää, että haluat aidosti asettua aloillesi ja sitoutua joukkoomme. Työ on ehdottoman vastuullista mutta huumoriakaan emme unohda. Kuulut joukkoomme, jos haluat työryhmän jäsenenä edistää asukkaiden hyvinvointia.

Tavoitteenamme on siis löytää aidosti hoivatyöstä motivoitunut ja innostunut ammattilainen; arvostat ikäihmisiä ja vanhustyö on aidosti lähellä sydäntäsi. Kohtaat asukkaat ja läheiset ammatillisesti sekä yksilöllisesti. Toivomme, että arjen työotteessasi näkyy oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen, joustavuus sekä kehittämishaluisuus. Asiakastyön sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Wilhelmiina tukee työntekijöitä kohti savuttomuutta ja olemme 2019 savuton työnantaja.

Soita ja kysy lisää! Pirauta palveluvastaava Timo Häkkiselle puh. 050 462 1077, niin saat mukavasti lisätietoa tehtävästä.

Jos haluat sitoutua pitkäjännitteisesti juuri tähän työhön, tee hyvä hakemus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)wilhelmiina.fi heti tänään tai viimeistään 14.12.2018. Aloitamme haastattelut heti hyvän hakemuksen saavuttua.
 


Jätä avoin hakemus  

Wilhelmiinassa olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista työntekijöistä, joilla on sydän paikallaan. Täytä työnhakulomakkeemme niin otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Kerromme avoimista työpaikoista myös Facebook-sivuillamme.


Lähihoitajien työssäoppimisjaksot

Lähihoitajien työssäoppimisjaksoissa teemme yhteistyötä Helsingin Diakoniaopiston kanssa. Kysy lisää henkilöstöpäällikkö Virpi Annaniemeltä, virpi.annaniemi(at)wilhelmiina.fi