Wilhelmiinan avoimet työpaikat 

välittäminen

Haluaisitko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä? Asukkaidemme läheisistä 98 prosenttia on valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. Olemme onnistuneet tässä, koska voimme arjessa hyödyntää kukin omia vahvuuksiamme. Meillä on toimintamme taustalla yhteiset toimivat pelisäännöt, joita haluamme kaikki kunnioittaa ja noudattaa.

Etsimme Wilhelmiinaan kolmea lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä yhtä henkilöä määräaikaiseen sijaisuuteen

Hyvän hoivakodin tekevät ystävälliset hoitajat. Haluatko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä?

Meille on tärkeää, että haluat aidosti asettua aloillesi ja sitoutua työhösi. Työ on ehdottoman vastuullista, mutta huumoriakaan emme arjessa unohda. Kuulut joukkoomme, jos haluat edistää asukkaiden hyvinvointia, ottaa vastuuta ja olla aidosti tiimin jäsen.

Tavoitteenamme on siis löytää hoivatyöstä innostuvia ja motivoituneita ammattilaisia; arvostat ikäihmisiä ja vanhustyö on aidosti lähellä sydäntäsi. Kohtaat asukkaat ja läheiset ammatillisesti sekä yksilöllisesti. Toivomme, että arjen työotteessasi näkyvät oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen, joustavuus ja halu kehittyä. Asiakastyön sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Meillä on käytössä palkkauksessa Wilhelmiina-lisä ja lisäksi hyvät edut. Peruspalkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkataulukko G20 (2023,03 euroa / kk) ja tähän päälle tulee Wilhelmiina-lisä sekä mahdolliset lisät kokemuksesta.

Soita ja kysy lisää! Pirauta palvelupäällikkö Timo Häkkiselle ma-pe klo 08:00–15:00 välillä numeroon 050 462 1077 tai palvelupäällikkö Vuokko Raumavirralle ma-pe klo 08:00–15:00 välillä numeroon 050 568 1597.

Tee oman näköisesi hakemus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)wilhelmiina.fi. Toimi rohkeasti heti tänään, tai viimeistään 7.10.2019. 


Jätä avoin hakemus   

Wilhelmiinassa olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista työntekijöistä, joilla on sydän paikallaan. Täytä työnhakulomakkeemme niin otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Kerromme avoimista työpaikoista myös Facebook-sivuillamme.


Lähihoitajien työssäoppimisjaksot

Lähihoitajien työssäoppimisjaksoissa teemme yhteistyötä Helsingin Diakoniaopiston kanssa. Kysy lisää kehittämispäällikkö Virpi Annaniemeltä, virpi.annaniemi(at)wilhelmiina.fi