Wilhelmiinan avoimet työpaikat 

välittäminen

Haluaisitko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä? Asukkaidemme läheisistä 98 prosenttia on valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. Olemme onnistuneet tässä, koska voimme arjessa hyödyntää kukin omia vahvuuksiamme. Meillä on toimintamme taustalla yhteiset toimivat pelisäännöt, joita haluamme kaikki kunnioittaa ja noudattaa.


Lähihoitaja vakituiseen työhön Wilhelmiinan hoivakotiin

Haemme lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä olet tärkeä osa ikäihmisten ja heidän perheidensä elämää. Huolehdit mm. asukkaiden tärkeiden arkitoimintojen sujuvuudesta ja kuntoutuksesta sekä oman ammattitaitosi ylläpidosta ja osaamisen kasvusta.

Asukkaiden kanssa jutellaksesi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja tulee olla työntekijöillä kunnossa. Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja työtä tehdään 3-vuorotyönä tai sinulle sopivin vuoroin. Tehtävä edellyttää lähihoitajan tutkintoa, mutta sinulla ei tarvitse olla työkokemusta vastaavanlaisesta työstä. Tässä on mahdollisuutesi päästä kokemaan uutta työtä lähihoitajana!

Palkkauksessa on käytössä Wilhelmiina -lisä ja edut, kuten hyvä työterveyshuolto ja virike- ja kulttuuriedut.

Lue lisää ja hae mukaan tiimiimme täällä .

Lisää kokemuksia hoitotyöstä löydät täältä .


Keikkatyötä tarjolla!

Etsitkö väliaikaisesti työtä? Onko sinulla hoiva-alan ammattiosaamista –esimerkiksi lähihoitajan / sairaanhoitajan tutkinto tai osa sote-alan opinnoista suoritettuna?

Meillä saat tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Wilhelmiinassa työskennellään vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Keikkalaiselle eivät kuulu yövuorot ja olet vuorossa aina osaavan vakituisen henkilön kanssa tekemässä työtä. Saat siis aina apua ja tukea. :)

Kysy lisää ja laita lyhyt sähköposti tai pirauta Timolle (puh. 050 462 1077 / timo.hakkinen@wilhelmiina.fi) tai Vuokolle (puh. 050 568 1597 / vuokko.raumavirta@wilhelmiina.fi). Timoa ja Vuokkoa voit tavoitella puhelimitse maanantaista perjantaihin 8:00-15:00 välillä.

kuvitus_3_pieni


Jätä avoin hakemus   

Wilhelmiinassa olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista työntekijöistä, joilla on sydän paikallaan. Täytä työnhakulomakkeemme niin otamme yhteyttä, mikäli sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Kerromme avoimista työpaikoista myös Facebook-sivuillamme.


Lähihoitajien työssäoppimisjaksot

Lähihoitajien työssäoppimisjaksoissa teemme yhteistyötä Helsingin Diakoniaopiston kanssa. Kysy lisää kehittämispäällikkö Virpi Annaniemeltä: virpi.annaniemi(at)wilhelmiina.fi