Wilhelmiinan avoimet työpaikat 

välittäminen

Etsimme Wilhelmiinaan lähihoitajia niin vakituiseen kuin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hyvän hoivakodin tekevät ystävälliset hoitajat. Haluatko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä?

Asukkaidemme läheisistä 98 prosenttia on valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. Olemme onnistuneet, koska arjessa voimme hyödyntää kukin omia vahvuuksiamme. Meillä on toiminnan taustalla yhteiset toimivat pelisäännöt, joita haluamme kaikkien kunnioittavan ja noudattavan.

Meille on tärkeää, että haluat aidosti asettua aloillesi ja sitoutua työhösi. Työ on ehdottoman vastuullista, mutta huumoriakaan emme unohda. Kuulut joukkoomme, jos haluat työryhmän jäsenenä edistää asukkaiden hyvinvointia.

Tavoitteenamme on siis löytää aidosti hoivatyöstä motivoituvia ja innostuneita ammattilaisia; arvostat ikäihmisiä ja vanhustyö on aidosti lähellä sydäntäsi. Kohtaat asukkaat ja läheiset ammatillisesti sekä yksilöllisesti. Toivomme, että arjen työotteessasi näkyy oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen, joustavuus ja kehittämishaluisuus. Asiakastyön sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Soita ja kysy lisää! Pirauta palveluvastaava Timo Häkkiselle klo 08:00-15:00 välillä numeroon 050 462 1077, niin saat mukavasti lisätietoa tehtävästä.

Tee oman näköisesi hakemus ja lähetä se sähköpostilla rekrytointi(at)wilhelmiina.fi heti tänään tai viimeistään 31.5.2019.

Lue lähihoitajiemme Sallan ja Monan ajatuksia työstään Wilhelmiinassa 


Jätä avoin hakemus  

Wilhelmiinassa olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista työntekijöistä, joilla on sydän paikallaan. Täytä työnhakulomakkeemme niin otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Kerromme avoimista työpaikoista myös Facebook-sivuillamme.


Lähihoitajien työssäoppimisjaksot

Lähihoitajien työssäoppimisjaksoissa teemme yhteistyötä Helsingin Diakoniaopiston kanssa. Kysy lisää kehittämispäällikkö Virpi Annaniemeltä, virpi.annaniemi(at)wilhelmiina.fi