Wilhelmiinan avoimet työpaikat 

välittäminen

Haluaisitko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä? Asukkaidemme läheisistä 98 prosenttia on valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. Olemme onnistuneet tässä, koska voimme arjessa hyödyntää kukin omia vahvuuksiamme. Meillä on toimintamme taustalla yhteiset toimivat pelisäännöt, joita haluamme kaikkien kunnioittavan ja noudattavan.


Etsimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Wilhelmiinaan

Hyvän hoivakodin tekevät hyvinvoivat hoitajat. Meillä Wilhelmiinassa tämä ymmärretään. Hoitajien hyvinvoinnin eteen halutaan tehdä paljon ja henkilöstön toiveita kuunnellen.

Hyvä arki lähtee työvuorojen sujuvuudesta, joihin hoitajat saavat itse vaikuttaa. Työssä on myös mahdollisuus kehittyä ammattilaisena ja osallistua osaamisen kehittämiseen ja valmennuksiin. Työergonomian tärkeys on myös Wilhelmiinassa huomioitu ja sitä tuetaan hyvillä apuvälineillä. Mikäli hoitaja tarvitsee TULE-vaivoihin apua, sitä saa välittömästi samassa talossa toimivilta Fysioksen ammattilaisilta. Wilhelmiinassa on aidosti mahdollisuus vaikuttaa asioihin ja saada ääni kuulluksi erilaisten työryhmien ja laajennetun johtoryhmän kautta.

Vaikka raha ei aina ratkaise, niin henkilökuntaa palkitaan esimerkiksi hyvin suoritetuista tehtävistä, joilla on positiivisia vaikutuksia työyhteisöön, asiakkaisiin tai yritykseen. Tunnustuspalkkio voi olla jopa 600 € arvoinen korvaus. Työpäivää saattaa myös ilahduttaa lahjakorttiyllätys huomionosoituksena hyvästä työstä.

Palkkaus Wilhelmiinassa on TES-palkkaa korkeampi. Se sijoittuu keskimäärin 2450–2700 euron välille, riippuen työkokemuksen ja vuorolisien määrästä. Lisäksi työntekijä saa 300 euron rekrypalkkion uuden työsuhteen kunniaksi. Palkan päälle Wilhelmiina tarjoaa työsuhde-edut kulttuuriin ja liikuntaan sekä laajennetut työterveyspalvelut.

Wilhelmiinassa tullaan hyvin toimeen. Kuppikuntia ei ole, eikä niitä hyväksytä. Työkaveria kannustetaan ja työt tehdään tiiminä yhdessä asukkaiden kanssa. Huumori kukkii ja se värittää harmaimmankin arkipäivän.

Wilhelmiinaan on helppo tulla. Voit jättää autosi kotiin, sillä Pikku Huopalahteen on hyvät julkiset kulkuyhteydet monesta suunnasta. Työpäivät ovat savuttomia ja tauolle mennään mieluummin Wilhelmiinan oman ravintolan kakkupalan ja kahvin kanssa. Ravintolasta voit ostaa edullista ja hyvää ruokaa lounaalla tai jopa kotiin, tai tilata juhlatarjottavat.

Etsimme edistykselliseen Wilhelmiinaan lähihoitajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Vaatimuslistamme on lyhyt. Edellytämme ainoastaan:

  • Halua työskennellä juuri Wilhelmiinassa
  • Lähihoitajan tutkintoa
  • Tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tule työystäväksi Wilhelmiinaan!

Pirauta ja kysy lisätietoja Virpi Annaniemeltä arkisin klo 08:00–15:00 välillä numerosta 050 341 2458.

Tee omannäköisesi lyhyt hakemus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)wilhelmiina.fi.


Hoiva-avustajia Wilhelmiinaan

Etsimme juuri sinua, jos työskentelet mielelläsi ikääntyneiden parissa!

Työssä onnistuminen edellyttää hoiva-avustajan tai laitoshuoltajan koulutusta tai vastaava osaamistasoa. Työ on mielekkään arjen toteuttamista, jotta Wilhelmiinassa asuvilla olisi enemmän oman näköistä elämää. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Hoiva-avustajana tehtäväsi on huolehtia asukkaiden ruoka- ja vaatehuollosta sekä ympäristön päivittäisestä viihtyisyydestä ja tuoda iloa sekä aktiivisuutta asukkaidemme arkeen, esimerkiksi yhdessä ulkoilun merkeissä. Muut mahdolliset tehtävät liittyvät asiakkaiden perustarpeista huolehtimiseen ja hoitotyössä avustaviin tehtäviin.

Jos olet positiivinen ja ystävällinen tyyppi, ja nautit muiden seurasta, voit olla meille sopiva hoiva-avustaja.

Soita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäälliköt Timo Häkkinen (050 462 1077) tai Vuokko Raumavirta (050 568 1597).


Keikkatyötä tarjolla!

Etsitkö väliaikaisesti työtä? Onko sinulla hoiva-alan ammattiosaamista –esimerkiksi lähihoitajan / sairaanhoitajan tutkinto tai osa sote-alan opinnoista suoritettuna?

Meillä saat tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Wilhelmiinassa työskennellään vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Keikkalaiselle eivät kuulu yövuorot ja olet vuorossa aina osaavan vakituisen henkilön kanssa tekemässä työtä. Saat siis aina apua ja tukea. :)

Kysy lisää ja laita lyhyt sähköposti tai pirauta Timolle (puh. 050 462 1077 / timo.hakkinen@wilhelmiina.fi) tai Vuokolle (puh. 050 568 1597 / vuokko.raumavirta@wilhelmiina.fi). Timoa ja Vuokkoa voit tavoitella puhelimitse maanantaista perjantaihin 8:00-15:00 välillä.

kuvitus_3_pieni


Jätä avoin hakemus   

Wilhelmiinassa olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista työntekijöistä, joilla on sydän paikallaan. Täytä työnhakulomakkeemme niin otamme yhteyttä, mikäli sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Kerromme avoimista työpaikoista myös Facebook-sivuillamme.


Lähihoitajien työssäoppimisjaksot

Lähihoitajien työssäoppimisjaksoissa teemme yhteistyötä Helsingin Diakoniaopiston kanssa. Kysy lisää kehittämispäällikkö Virpi Annaniemeltä: virpi.annaniemi(at)wilhelmiina.fi