Wilhelmiinan avoimet työpaikat 


välittäminen

Etsimme Wilhelmiinaan lähihoitajia vakituiseen kolmivuorotyöhön ryhmäkoti Lemminkäiseen ja Väinämöiseen 

Hyvän hoivakodin tekevät ystävälliset hoitaja – haluatko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä?

Olemme keskusteleva ja avoin porukka, joka odottaa muutamaa uutta työkaveria joukkoomme. Arjessa hyödynnämme kukin omia vahvuuksia ja luovalla otteella onnistumme tilanteessa kuin tilanteessa. Meillä on toki yhteiset pelisäännöt, joita haluamme kaikki kunnioittaa ja noudattaa.

Meille on tärkeää, että haluat aidosti asettua aloillesi ja sitoutua työhösi. Työ on ehdottoman vastuullista mutta huumoriakaan emme unohda. Kuulut joukkoomme, jos haluat työryhmän jäsenenä edistää asukkaiden hyvinvointia.

Tavoitteenamme on siis löytää aidosti hoivatyöstä motivoituvia ja innostuneita ammattilaisia; arvostat ikäihmisiä ja vanhustyö on aidosti lähellä sydäntäsi. Kohtaat asukkaat ja läheiset ammatillisesti sekä yksilöllisesti.  Toivomme, että arjen työotteessasi näkyy oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen, joustavuus sekä kehittämishaluisuus. Asiakastyön sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Soita ja kysy lisää! Pirauta palvelupäällikkö Timo Häkkiselle puh. 050 462 1077, niin saat lisätietoa tehtävästä. 

Jos haluat sitoutua pitkäjännitteisesti juuri tähän työhön, tee hyvä hakemus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)wilhelmiina.fi heti tänään tai viimeistään 17.3.2019. Aloitamme haastattelut heti sopivan hakemuksen saavuttua.


Sinä hoiva-alan opiskelija, oletko etsimässä kesätyötä? 

Wilhelmiinassa etsitään kesäsijaisiksi iloisia, aurinkoisia ja aktiivisia hoiva-alan opiskelijoita. Jos opiskelet lähihoitajaksi, toivomme että sinulla on suoritettuna hoito- ja huolenpitojakso. Sairaanhoitajaksi opiskelevalta toivomme, että ensimmäinen harjoittelujakso on jo takana päin. Asiakaspalvelun sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito. Mikäli olet aidosti kiinnostunut saamaan kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, voit olla etsimämme henkilö.

Sinun tehtäväsi muodostuvat asiakkaidemme päivittäisen perushoidon, hyvinvoinnin sekä kuntoutumisen tukemisesta. Työ on kaksivuorotyötä. Tärkeintä meille Wilhelmiinassa on asiakasta kunnioittava kohtaaminen. Ehdoton etu on se, että sinulla on luonteva ja arvostava tapa kohdata toinen ihminen. Joukkoomme on helppo tulla, jos olet joustava, sosiaalinen ja huumorintajuinen! Sinua odottavat viihtyisät ja avarat tilat sekä mukavat ammattilaiset työkavereina.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Ilahdumme, jos löydämme henkilöitä, jotka voivat kesän jälkeen toimia ajoittain myös sijaisina.

Soita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Timo Häkkiselle puh. 050 462 1077 ja kehittämispäällikkö Virpi Annaniemi puh. 050 341 2458.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)wilhelmiina.fi 17.3.2019 mennessä.

Hyvän hoivakodin tekevät ystävälliset hoitajat. Kirsti ja muut asukkaamme odottavat sinua kesäksi. Lue lisää


Etsimme Wilhelmiinan ravintolaan kesätyöntekijää

Sinä reipas asiakaspalvelusta nauttiva mukava tyyppi, meillä olisi kesätöitä juuri sinulle!

Tarvitsemme sinua kesä-, heinä ja elokuussa. Monipuolisiin tehtäviin tulee kuulumaan asiakaspalvelua, ravintolan avustavia tehtäviä ja kassatyöskentelyä.

Pääosa asiakkaistamme on iäkkäitä ihmisiä. Uskothan olevasi luonteva ja ystävällinen heidän kanssaan. Suomen kielen osaaminen on tärkeää.

Hygieniapassi ja anniskelupassi ovat välttämättömiä.

Meille on tärkeää, että sinulla on mahdollisuus tehdä niin ilta- kuin viikonloppuvuoroja. Keittiömme ja sali palvelevat asiakkaitamme myös juhannuksena

Soita ja kysy rohkeasti lisää - lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Saarinen puh 044 7060165. Tavoitat Tarjan 11.3 alkaen klo.8:00 - 14:00.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 17.3.2019. mennessä sähköpostilla tarja.saarinen@wilhelmiina.fi.


Jätä avoin hakemus  

Wilhelmiinassa olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista työntekijöistä, joilla on sydän paikallaan. Täytä työnhakulomakkeemme niin otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Kerromme avoimista työpaikoista myös Facebook-sivuillamme.


Lähihoitajien työssäoppimisjaksot

Lähihoitajien työssäoppimisjaksoissa teemme yhteistyötä Helsingin Diakoniaopiston kanssa. Kysy lisää kehittämispäällikkö Virpi Annaniemeltä, virpi.annaniemi(at)wilhelmiina.fi