Wilhelmiinan avoimet työpaikat 

välittäminen

Haluaisitko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä? Asukkaidemme läheisistä 98 prosenttia on valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. Olemme onnistuneet tässä, koska voimme arjessa hyödyntää kukin omia vahvuuksiamme. Meillä on toimintamme taustalla yhteiset toimivat pelisäännöt, joita haluamme kaikki kunnioittaa ja noudattaa.


Etsimme lähihoitajaa kuntoutus-Venlaan vakituiseen työsuhteeseen

Haluaisimme löytää aidosti ikääntyneiden kuntoutuksesta ja hoivatyöstä kiinnostuneen ammattilaisen, jolla on positiivinen asenne työtä kohtaa. Oletko se juuri sinä?


Sopeudut hyvin joukkoomme, jos olet oma-aloitteinen sekä nopea oppimaan ja oivaltamaan kokonaisuuksia. Arjessa auttaa vankka työkokemus ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Sinun tehtäväsi muodostuvat asiakkaidemme päivittäisen hoidon, hyvinvoinnin sekä kuntoutumisen tukemisesta. Toimintamenetelmät perustuvat korkeatasoiseen ammattitaitoon ja ikääntymisen tuomien muutoksien ja muistisairauden ymmärtämiseen. Tärkeää arjessa on asiakasta ja hänen omaisiaan kunnioittava työote.

Työssä onnistuminen edellyttää siis asiakkaan kohtaamisen ja kuulemisen erinomaista kykyä. Pärjäät tehtävässä, jos sinulla on sitoutunut työote ja tartut erilaisiin tehtäviin aikailematta. Asiakaspalvelun sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito. Kuntouttavan hoitotyön ymmärtäminen ja toteuttaminen on meille tärkeää, ja odotamme sinulta myös kokemusta ikäihmisten perushoidosta.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Arvostamme hoivatyöntekijöitä, meillä on käytössä palkkauksessa Wilhelmiina-lisä ja lisäksi hyvät edut. Peruspalkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkataulukko G20 (2023,03 euroa / kk) ja tähän päälle tulee Wilhelmiina-lisä sekä mahdolliset lisät kokemuksesta. Pidämme hyvää huolta myös henkilöstömme ammatillisesta kehittymisestä ja työhyvinvoinnista.

Soita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa 8.7.2019 alkaen palvelupäällikkö Vuokko Raumavirta puh. 050 568 1597

Tee oman näköinen hakemus ja lähetä se sähköpostilla rekrytointi(at)wilhelmiina.fi. heti tänään tai viimeistään
15.8.2019.  


Etsimme Wilhelmiinaan lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen

Meille on tärkeää, että haluat aidosti asettua aloillesi ja sitoutua työhösi. Työ on ehdottoman vastuullista, mutta huumoriakaan emme arjessa unohda. Sovit joukkoomme, jos haluat työryhmän jäsenenä edistää asukkaiden hyvinvointia, ottaa vastuuta ja olla aidosti tiimin jäsen.

Tavoitteenamme on siis löytää hoivatyöstä motivoituvia ja innostuneita ammattilaisia; arvostat ikäihmisiä ja vanhustyö on aidosti lähellä sydäntäsi. Kohtaat asukkaat ja läheiset ammatillisesti sekä yksilöllisesti. Toivomme, että arjen työotteessasi näkyy oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen, joustavuus sekä kehittämishaluisuus. Asiakastyön sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Arvostamme hoivatyöntekijöitä, meillä on käytössä palkkauksessa Wilhelmiina-lisä ja lisäksi hyvät edut. Peruspalkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkataulukko G20 (2023,03 euroa / kk) ja tähän päälle tulee Wilhelmiina-lisä sekä mahdolliset lisät kokemuksesta. Pidämme hyvää huolta myös henkilöstömme ammatillisesta kehittymisestä ja työhyvinvoinnista.

Pirauta palvelupäällikkö Timo Häkkiselle heinäkuun ensimmäisellä viikolla (1.–5.7) klo 08.00-15.00 välillä numeroon 050 4621077. 8.7 alkaen lisätietoja saat palvelupäällikkö Vuokko Raumavirralta klo 08.00-15.00 välillä numerosta 050 5681597. Kannattaa soittaa ja kysyä lisätietoja!

Tee oman näköisesi hakemus ja lähetä se sähköpostilla rekrytointi(at)wilhelmiina.fi. heti tänään tai viimeistään 15.8.2019.


Jätä avoin hakemus  

Wilhelmiinassa olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista työntekijöistä, joilla on sydän paikallaan. Täytä työnhakulomakkeemme niin otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Kerromme avoimista työpaikoista myös Facebook-sivuillamme.


Lähihoitajien työssäoppimisjaksot

Lähihoitajien työssäoppimisjaksoissa teemme yhteistyötä Helsingin Diakoniaopiston kanssa. Kysy lisää kehittämispäällikkö Virpi Annaniemeltä, virpi.annaniemi(at)wilhelmiina.fi