Wilhelmiinan avoimet työpaikat 

välittäminen

Haluaisitko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä? Asukkaidemme läheisistä 98 prosenttia on valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. Olemme onnistuneet tässä, koska voimme arjessa hyödyntää kukin omia vahvuuksiamme. Meillä on toimintamme taustalla yhteiset toimivat pelisäännöt, joita haluamme kaikkien kunnioittavan ja noudattavan.


Lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen Wilhelmiinaan

Hyvän hoivakodin tekevät ystävälliset hoitajat. Haluatko sinä olla tekemässä merkityksellistä työtä?

Etsimme Wilhelmiinaan lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen.

Meille on tärkeää, että sinulle on jo kertynyt kokemusta ja haluat aidosti asettua aloillesi sekä sitoutua työhösi.  Työ on ehdottoman vastuullista mutta huumoriakaan emme arjessa unohda. Kuulut joukkoomme, jos haluat työryhmän jäsenenä edistää asukkaiden hyvinvointia, ottaa vastuuta ja olla aidosti tiimimme jäsen.

Tavoitteenamme on löytää kaksi ammattilaista, jotka aidosti arvostavat ikäihmisiä ja joille vanhustyö on lähellä sydäntä. Kohtaathan asukkaat ja läheiset aina ammatillisesti sekä yksilöllisesti. Toivomme, että arjen työotteessasi näkyy oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen, joustavuus ja kehittämishaluisuus. Työn sujuvuutta edistää se, että sinulla on jo aiempaa kokemusta muistisairaiden kanssa työskentelystä. Asiakastyön kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Arvostamme hoivatyöntekijöitä ja meillä on käytössä palkkauksessa Wilhelmiina-lisä ja lisäksi hyvät edut. Peruspalkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkataulukko G20 ja tähän päälle tulee Wilhelmiina-lisä sekä mahdolliset lisät kokemuksesta.  

Pirauta ja kysy lisätietoja kehittämispäällikkö Virpi Annaniemeltä arkisin klo 08:00–15:00 välillä numerosta 050 341 2458.

Tee omannäköisesi hakemus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)wilhelmiina.fi.


Hoiva-avustajia Wilhelmiinaan

Etsimme juuri sinua, jos työskentelet mielelläsi ikääntyneiden parissa!

Työssä onnistuminen edellyttää hoiva-avustajan tai laitoshuoltajan koulutusta tai vastaava osaamistasoa. Työ on mielekkään arjen toteuttamista, jotta Wilhelmiinassa asuvilla olisi enemmän oman näköistä elämää. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Hoiva-avustajana tehtäväsi on huolehtia asukkaiden ruoka- ja vaatehuollosta sekä ympäristön päivittäisestä viihtyisyydestä ja tuoda iloa sekä aktiivisuutta asukkaidemme arkeen, esimerkiksi yhdessä ulkoilun merkeissä. Muut mahdolliset tehtävät liittyvät asiakkaiden perustarpeista huolehtimiseen ja hoitotyössä avustaviin tehtäviin.

Jos olet positiivinen ja ystävällinen tyyppi, ja nautit muiden seurasta, voit olla meille sopiva hoiva-avustaja.

Soita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäälliköt Timo Häkkinen (050 462 1077) tai Vuokko Raumavirta (050 568 1597).


Etsimme lähihoitajia & hoitoalan opiskelijoita kesätöihin Wilhelmiinaan eri mittaisiin sijaisuuksiin

Viihdyt Wilhelmiinassa, mikäli olet aidosti kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa.

Voit olla joko valmis lähihoitaja tai alan opiskelija (2/3 opinnoista suoritettuna). Toivomme, että sinulla on suoritettuna ainakin hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen jakso sekä lääkelaskut ennen kesätyön alkua. Asiakaspalvelun sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Meillä pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä. Asukkaidemme läheisistä 98 prosenttia on valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. Olemme onnistuneet tässä, koska voimme arjessa hyödyntää kukin omia vahvuuksiamme. Meillä on toimintamme taustalla yhteiset toimivat pelisäännöt, joita haluamme kaikki kunnioittaa ja noudattaa.

Sinun tehtäväsi muodostuvat asiakkaidemme päivittäisen perushoidon, hyvinvoinnin sekä kuntoutumisen tukemisesta. Työ on kaksivuorotyötä.  Tärkeintä meille Wilhelmiinassa on asiakasta kunnioittava kohtaaminen. Hyvän hoivakodin tekevät ystävälliset hoitajat, joilla on luonteva ja arvostava tapa kohdata toinen ihminen. Joukkoomme on ihan varmasti helppo tulla, jos olet joustava, sosiaalinen ja huumorintajuinen!  

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Ilahdumme, jos löydämme henkilöitä, jotka voivat kesän jälkeen toimia ajoittain myös sijaisina. Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäälliköt Timo Häkkinen (puh.  050 462 1077) tai Vuokko Raumavirta (puh. 050 568 1597).

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)wilhelmiina.fi.

Katso lisää meistä osoitteesta Facebook.com/WilhelmiinaKoti


Keikkatyötä tarjolla!

Etsitkö väliaikaisesti työtä? Onko sinulla hoiva-alan ammattiosaamista –esimerkiksi lähihoitajan / sairaanhoitajan tutkinto tai osa sote-alan opinnoista suoritettuna?

Meillä saat tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Wilhelmiinassa työskennellään vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Keikkalaiselle eivät kuulu yövuorot ja olet vuorossa aina osaavan vakituisen henkilön kanssa tekemässä työtä. Saat siis aina apua ja tukea. :)

Kysy lisää ja laita lyhyt sähköposti tai pirauta Timolle (puh. 050 462 1077 / timo.hakkinen@wilhelmiina.fi) tai Vuokolle (puh. 050 568 1597 / vuokko.raumavirta@wilhelmiina.fi). Timoa ja Vuokkoa voit tavoitella puhelimitse maanantaista perjantaihin 8:00-15:00 välillä.

kuvitus_3_pieni


Jätä avoin hakemus   

Wilhelmiinassa olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista työntekijöistä, joilla on sydän paikallaan. Täytä työnhakulomakkeemme niin otamme yhteyttä, mikäli sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Kerromme avoimista työpaikoista myös Facebook-sivuillamme.


Lähihoitajien työssäoppimisjaksot

Lähihoitajien työssäoppimisjaksoissa teemme yhteistyötä Helsingin Diakoniaopiston kanssa. Kysy lisää kehittämispäällikkö Virpi Annaniemeltä: virpi.annaniemi(at)wilhelmiina.fi