Wilhelmiina on Miina Sillanpään Säätiön omistama yleishyödyllinen yritys

Wilhelmiina Palvelut Oy tuottaa hoiva- ja kuntoutuspalveluja ikäihmisille. Omistajamme on Miina Sillanpään Säätiö.

Asumispalvelukeskus Wilhelmiina aloitti toimintansa Helsingin Pikku Huopalahdessa vuonna 1995. Sitä ennen säätiö harjoitti vastaavaa toimintaa Ullanlinnan palvelukeskuksessa, jonka toiminta yhtiöitettiin vuonna 1984.

Lue lisää säätiön ja Wilhelmiinan historiasta

Nykyisin Wilhelmiinassa on koteja 150 henkilölle. Lisäksi meille voi tulla kuntoutumaan ja asumaan myös lyhytaikaisesti.

Talossa toimii kahvila/ravintola. Väljiä ja esteettömiä sisätilojamme täydentävät ikäihmisille suunniteltu liikuntapuisto Taavetinpuisto ja  Ikiliikujareitti sekä muut ulkoilumaastot meren äärellä.

Fysioterapia- ja terveysliikuntapalvelut tuottaa samassa talossa toimiva Fysios Pikku Huopalahti. Tiloissamme toimii myös monia muita yhteistyökumppaneita tuottamassa lisäpalveluja asukkaille ja kuntoutujille.

Wilhelmiinassa työskentele lähi- ja sairaanhoitajia, toiminta- ja fysioterapeutteja, erikoislääkäreitä, psykologi, sosiaalityöntekijä sekä ravintola- ja hallintohenkilöstöä. 

Wilhelmiinassa inhimillisyys, ystävällisyys ja ihmisten kunnioittaminen yhdistyvät terveydenhuollon vankkaan asiantuntemukseen.

Kehitämme toimintaamme olemalla mukana Miina Sillanpään Säätiön kehittämishankkeissa ja viemällä hyväksi todettuja toimintamalleja käytäntöön.Oma Wilhelmiinan Tapa Toimia -laatujärjestelmämme ohjaa arjen toimintoja.

Olemme yleisyhyödyllinen yritys; mahdollisen voiton käytämme toiminnan kehittämiseen. 

Tuloslaskelma 2018 (pdf)

Omavalvontasuunnitelma 

Missiomme

Olemme merkityksellisen elämän mahdollistaja

"Jokaisella ihmisellä on elämässään oikeus hyvinvointiin, inhimillisiin työoloihin ja ihmisyyden kunnioittamiseen"
- Miina Sillanpää 

Toimintaamme
ohjaavat arvot

Arvostamme ihmisen ainutlaatuisuutta.

Jokaisen ihmisen arvostaminen, yhdenvertainen hyvä kohtelu ja ihmisistä huolehtiminen Miina Sillanpään arvojen mukaisesti ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Palvelemme jokaista hänen omista lähtökohdistaan ja hänen omien tavoitteidensa pohjalta, rinnalla kulkien ja omatoimisuutta tukien.

Onnistumme yhdessä. 

Kehitämme, jaamme ja yhdistämme osaamistamme kumppaneidemme, asiakkaidemme ja heidän lähiverkostojensa kanssa. Ihminen ja hänen elinympäristönsä ovat toimintamme keskiössä. Opimme toisiltamme ja autamme toisiamme onnistumaan.

Olemme rohkeita ja vastuullisia.

Toimimme yhteiskunnassa aktiivisesti ja vastuullisesti. Olemme aloitteellisia ja ennakkoluulottomia. Ennakoimme toimintaympäristömme muutoksia ja vaikutamme edelläkävijänä toimialojemme tulevaisuuteen. Kokeilemme ja arvioimme suunnitelmallisesti uusia toimintatapoja.