Wilhelmiina työpaikkana

Hyvän arjen kokemukset ja elämykset muodostavat perustan Wilhelmiinan toiminnalle - vain osaava ja hyvinvoiva henkilöstö voi tarjota hyvää ja laadukasta palvelua asiakkaille. Siksi pidämme hyvää huolta myös henkilöstömme kehittymisestä ja työhyvinvoinnista.

Henkilöstön koulutuksessa teemme yhteistyötä Ikäinstituutin kanssa. Tavoitteemme on kouluttaa kaikki hoitajamme kunnonhoitajiksi.

Lue lisää kunnonhoitajuudesta Wilhelmiinassa

Henkilöstöllämme on mm. kattava työterveyshuolto, työpaikkaruokailu sekä mahdollisuus liikunta- ja kulttuuriseteleihin.

Lue kuinka olemme kiinnittäneet yhdessä huomiota liikunnan merkitykseen Wilhelmiinassa

Wilhelmiinassa työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia, erikoislääkäreitä ja ravintola- ja aulapalveluhenkilökuntaa sekä alihankintasopimuksella psykologi-sosiaalityöntekijä, puheterapeutti ja vapaa-ajanohjaaja. Fysioterapia- ja toimintaterapiapalvelut ostamme samassa talossa toimivalta Fysios Oy:ltä.

Yhteensä wilhelmiinalaisia on noin 100. Töitä meillä voi tehdä joko vakituisena tai keikkatyöntekijänä.

Katso avoimet työpaikat

Sosiaalipalvelualan vastuullinen toimija

Työnantajana olemme järjestäytyneet Hyvinvointialan liittoon ja noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Poiminta Läheiskyselystä:

"Kiitos siitä, että teette arvokasta työtä. Minusta Wilhelmiinan arvot näkyvät toiminnassa. On tärkeää kohdella hyvin henkilökuntaa, koska henkilökunnan hyvinvointi heijastuu kaikkeen toimintaan ja on myös "asiakkaiden" etu."