Ajankohtaista

Wilhelmiinan keittiön kuulumisia Aromi-lehdessä

Wilhelmiinassa panostetaan tuntuvasti ravintolaan ja ruokaan, sillä ne ovat merkittävä osa hoivakodin viihtyisyyttä ja asukkaiden hyvinvointia. Tämä ajatusmaailma herätti taannoin myös Aromi-lehden huomion, joka piipahti Pikku Huopalahdessa haastattelemassa Wilhelmiinan ravintolan palvelupäällikkö Tarja Saarista (kuvassa). Artikkeli on nyt luettavissa Aromin verkkosivuilla, joten käy ihmeessä kurkkaamassa, miten maku, ravintoarvot ja monipuolisuus ajavat ravintolamme toimintaa:


Vuonna 2019 Wilhelmiinan ravintolassa nähtiin erilaisia teemaviikkoja ja kehitysprojekteja Merkityksellinen lautanen -hankkeemme tiimoilta. Lisää hankkeesta voit lukea aiemmasta uutisestamme:
 
Valokuva: Marjo Koivumäki Studio Apris Oy 
Takaisin