Turvallisesti ryhmäkodissa

asukkaat-4

Ryhmäkodissa saat tarvittavan hoivan ja ammattitaitoisen henkilökunnan tuen turvalliseen ja arvokkaaseen ikääntymiseen. Lääkäripalvelut sisältyvät meillä palveluun. 

Ryhmäkotiasunnot ovat n. 30 neliön kokoisia sisältäen oman kylpyhuone-WC:n.  Asukkaiden käytössä on yhteinen olohuone, keittiö- ja ruokailutila ja parveke. Jokainen voi sisustaa asunnon kodikseen omilla huonekaluilla. 

Yhdessä sinun ja omaistesi kanssa tehty hoito- ja kuntoutussuunnitelma määrittää palvelumme tavoitteet, keinot, seurannan ja arvioinnin. Tavoitteena on toimintakyvyn ylläpito ja hyvä elämänlaatu. 

Turvallisuudestasi ja hoivastasi vastaa omahoitaja yhdessä muun henkilökuntamme kanssa. 

Osallistut arkiaskareisiin ja yhteisölliseen toimintaan, joka sisältää mm. liikuntaa, käsillä tekemistä, taidetta ja musiikkia.

Muistisairaille Wilhelmiina tarjoaa ammattitaitoista hoitoa heidän omaa rauhaansa ja tottumuksiaan kunnioittavassa yhteisössä. Muistihoitaja osallistuu aktiivisesti hoitosuunnitelman tekemiseen ja toteuttamiseen.

Asukkaiden läheiset luottavat Wilhelmiinaan

Asukkaidemme omaiset luottavat Wilhelmiinan kykyyn huolehtia heidän läheisistään. Kokonaisarvosanaksi saimme heiltä maaliskuussa 2018 järjestetyssä kyselyssä 8,2. Vastaajista 42 prosenttia antoi arvosanaksi 9 - 10 ja 40,4 % 8.

92 % vastanneista olisi valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. 

Lue lisää läheiskyselyn tuloksista.

 

 

 

 

"Helsingin paras paikka muistisairaille! Hyvä että on Omahoitaja, se on hyvä systeemi - kun aina ei ehdi/jaksa hoidella asioita, on hyvä että joku muistuttaa!"
- Läheiskyselystä 2-3/2017 

Kysy lisää ryhmäkotiasumisesta:

Heidi Moisio
Asiakkuuspäällikkö
Puh. 050 577 1666
heidi.moisio(at)wilhelmiina.fi

Hinnasto

Lisäpalvelumme