Palvelukoti, seniorikoti, ryhmäkoti - Wilhelmiinassa on koteja erilaisiin tarpeisiin

asukkaat-5

Wilhelmiinassa on koteja kaikenkuntoisille, itsenäisistä asujista muistisairaisiin. Osa asunnoista sopii myös pariskunnille.

Valittavanasi ovat tarpeesi mukaan

Wilhelmiinassa voit elää omannäköistäsi elämää turvallisesti palveluiden keskellä. Yhdessä tehty asumis- ja palvelusuunnitelma määrittää palvelumme tavoitteet, keinot, seurannan ja arvioinnin.

Hoivapalvelun lisäksi käytössäsi ovat mm. lääkäripalvelut ja monipuoliset muisti - ja muut kuntoutuspalvelut. Wilhelmiinan tapahtumat ja muut aktiviteetit ovat avoimia kaikille asiakkaillemme.  Tiloissamme saa myös hammaslääkärin, parturi-kampaajan ja kosmetologin palveluja.

Väljiä ja viihtyisiä sisätilojamme täydentävät ikäihmisille suunniteltu Taavetinpuisto, Ikiliikkujareitti ja muut ulkoilumaastot meren äärellä. 

Asukkaiden läheiset luottavat Wilhelmiinaan

Asukkaidemme omaiset luottavat Wilhelmiinan kykyyn huolehtia heidän läheisistään. Kokonaisarvosanaksi saimme heiltä maaliskuussa 2019 järjestetyssä kyselyssä 8,7. Vastaajista 66% prosenttia antoi arvosanaksi 9–10 ja 24 % antoi 8.

98 % vastanneista olisi valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. 

Lue lisää läheiskyselyn tuloksista.

 

Poimintoja läheiskyselystä 3/2019:  

"Omaiseni on todella onnellinen Wilhelmiinassa. Joka ainut kerta käydessäni siellä hän kiittää paikan kauneutta, on tyytyväinen omaan huoneeseensa, ruoka maittaa ja yleisesti ottaen viihtyy erinomaisesti."

"Ystävällinen ja auttavainen henkilökunta. Kauniit, valoisat tilat. Hyvää taidetta. Paljon toimintaa niihin kykeneville. Fyysinen hoito hyvä."

Ideologiamme: Merkityksellisen elämän mahdollistaminen

Lähtökohtana osallisuus,
yhteisöllisyys, itsemääräämisoikeus

Ylläpidämme ja edistämme osallistumista ja toimintakykyä

Koti keskellä palveluja,
palvelut omassa kodissa

Kehitämme osaamistamme ja palvelujamme jatkuvasti
asukkaidemme tarpeista lähtien.

 

Tutustu lisäpalveluihimme