Palvelukoti, seniorikoti, ryhmäkoti - Wilhelmiinassa on koteja erilaisiin tarpeisiin

asukkaat-5

Wilhelmiinassa on koteja kaikenkuntoisille, itsenäisistä asujista muistisairaisiin. Osa asunnoista sopii myös pariskunnille.

Valittavanasi ovat tarpeesi mukaan

Wilhelmiinassa voit elää omannäköistäsi elämää turvallisesti palveluiden keskellä. Yhdessä tehty asumis- ja palvelusuunnitelma määrittää palvelumme tavoitteet, keinot, seurannan ja arvioinnin.

Hoivapalvelun lisäksi käytössäsi ovat mm. lääkäripalvelut ja monipuoliset muisti - ja muut kuntoutuspalvelut. Wilhelmiinan tapahtumat ja muut aktiviteetit ovat avoimia kaikille asiakkaillemme.  Tiloissamme saa myös hammaslääkärin, parturi-kampaajan ja kosmetologin palveluja.

Väljiä ja viihtyisiä sisätilojamme täydentävät ikäihmisille suunniteltu Taavetinpuisto, Ikiliikkujareitti ja muut ulkoilumaastot meren äärellä. 

Asukkaiden läheiset luottavat Wilhelmiinaan

Asukkaidemme omaiset luottavat Wilhelmiinan kykyyn huolehtia heidän läheisistään. Kokonaisarvosanaksi saimme heiltä maaliskuussa 2018 järjestetyssä kyselyssä 8,2. Vastaajista 42 prosenttia antoi arvosanaksi 9 - 10 ja 40,4 % 8.

92 % vastanneista olisi valmis suosittelemaan Wilhelmiinaa tuttavilleen. 

Lue lisää läheiskyselyn tuloksista.

 

"Wilhelmiina on edistyksellinen, hyvä, lämmin hoivakoti. Asukkaat viihtyvät ja te pidätte heistä hyvää huolta. Erityisesti te annatte yksilöllistä hoivapalvelua, huomioden asukkaan eri elämäntilanteet."

"Uusina läheisinä meidät on otettu kiitettävästi vastaan."
- Läheiskyselystä 2-3/2017 

Ideologiamme: Merkityksellisen elämän mahdollistaminen

Lähtökohtana osallisuus,
yhteisöllisyys, itsemääräämisoikeus

Ylläpidämme ja edistämme osallistumista ja toimintakykyä

Koti keskellä palveluja,
palvelut omassa kodissa

Kehitämme osaamistamme ja palvelujamme jatkuvasti
asukkaidemme tarpeista lähtien.

 

Tutustu lisäpalveluihimme