Kehoa ja mieltä virkistävää toimintaa

aktiviteetit-2

HUOMIO: Wilhelmiina rajoittaa toistaiseksi ulkopuolisia kontakteja asukkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Tästä syystä näillä sivuilla ei myöskään ole ladattavissa tuttua viikottaista tapahtumaohjelmaa. Tarkemman tiedotteen päätöksestä löydät tästä.


Wilhelmiinan viikottainen vapaa-ajanohjelma sisältää sekä vakiintuneita osioita että vaihtuvia tapahtumia.

Viikko-ohjelma suunnitellaan tukemaan monipuolisesti ikääntyvien toimintakykyä ja kuntoutumista. Ohjelmasta löytyvät erityisesti fyysiseen harjoitteluun haastavat ohjatut voimistelutukiot, kuntosaliajat ja ulkoilut, samoin yhdessäoloon ja aivojen harjaannuttamiseen tähtäävät virikkeelliset muistelutuokiot, visailut ja pelit.

Lauletaan yhdessä (aik. Muistaakseni laulan) –kuoro

Wilhelmiinan asukkaiden oma kuoro kokoontuu joka viikko torstaisin klo 14.15 – 15.00 johtajanaan Marjukka Riihimäki.

Laulusta voimaa! –kuoro

Suuren suosion saaneeseen Laulusta voimaa! -kuoroon ovat kaikki tervetulleita eripuolelta pääkaupunkiseutua. Kuoroon ei ole pääsykokeita; uudet kuorolaiset voivat tulla suoraa harjoituksiin.
-Riittää kun on halu laulaa, kertoo kuoron johtaja Marjukka Riihimäki.

Kuoro harjoittelee viikoittain torstaisin klo 15.15 – 16.30 Wilhelmiinassa, Kotiryhmien 1. kerroksessa. Tervetuloa kaikki laulamisesta kiinnostuneet!

Wilhelmiinan kahvio ja ravintola palvelevat myös kuorolaisia!

Viikon ohjelma  

Tiedote 13.3.2020

 

 

 

 

 


Laulu herättää muistin ja muistot

Lue ja katso videolta, kuinka laulu herättää muistin ja muistot: Marjukka Riihimäki laulaa joululauluja muistisairaiden kanssa Wilhelmiinassa 

HS 19.12.2015